De winkel
 Wij beschikken over een winkel voor zowel bedrijven als particulieren met een uitgebreid assortiment verf- en behangartikelen, stoffen, raamdecoratie, vloeren en ornamenten van de bekende merken.  Eigenlijk bieden wij alles aan voor de complete inrichting van uw woning. Tevens is het mogelijk om bij ons stoomapparaten en plaktafels te huren. Ziet u het zelf niet zitten om te behangen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het inhuren van een professionele behanger.

Klassiek of modern, chic, somber, warm, koel of vrolijk? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Dus kom snel een keer langs in onze winkel voor een deskundig advies!
Producten

Behang en glasvlies

Bent u opzoek naar nieuw behang? Dan bent u bij ons in de winkel aan het juiste adres! Wij hebben een ruime keuze uit behangboeken. Wij helpen u graag met het combineren. De behangboeken zijn vrijblijvend in te zien.

Leveranciers:

 

Gordijnstoffen

Wij hebben een ruime keuze uit gordijnstoffen in verschillende prijsklassen.

Leveranciers:

 

 

Verf
Wij van Versprille zijn al jaren specialist op het gebied van deskundig verfadvies. Wanneer er vragen of problemen zijn willen wij u daar graag mee helpen. Ook helpen we u bij het kieze van de juiste kleuren. Versprille beschikt over alle kennis om u goed te adviseren. Met onze machines kunnen wij alle kleuren voor u maken. Wij bieden u een groot assortiment van proffesionele kwaliteits verven aan. Waaronder Sikkens, Wijzonol, Flexa, CetaBever, Trimetal, Flexa Pure, Glitsa, Sudwest. Wij kunnen u helpen een goede keus te maken, door middel van de kleurenwand. U kunt verschillende kleurenstalen lenen om te kijken of de klaar bij de rest van huis past. 

Leveranciers:

 

 

Raamdecoratie

Raamdecoratie is zowel functioneel en sfeervol. In ons assortiment vind u de topmerken uit deze branche: Multisol, Copa, Your Edition en BeCe. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit de vele bijzondere producten die beide topmerken te bieden hebben. Uiteraard komen we graag bij u thuis om in te meten.

Leveranciers:

 

 

Ornamenten

Bent u opzoek naar ornamenten of sierlijsten dan bent u bij ons op het goede adres! Ons assortiment bestaat uit Orac Decor en Orac Accent.

Leverancier: